Hirdetés

Jövőre is folytatódik a Shameless - Szégyentelenek

|

A diszfunkcionális Gallagher család züllött élete jövőre is képernyőre kerül.

Hirdetés

A Showtime 2011-ben rendelte be a brit Shameless című széria feldolgozását, amely 2004 és 2013 között 11 évadon keresztül szórakoztatta és borzolta az angol nézők kedélyét. A remake-ekkel kapcsolatban mindig szkeptikus az ember, de az amerikai változatnál garanciát jelentett az is, hogy ugyanaz a Paul Abbott adaptálta, aki az eredetit is kitalálta.

Hirdetés

A Shameless eddig mindig az év elején, januárban kezdte meg új évadát, de ezzel a hagyománnyal idén szakított a tévéadó és egészen októberig mozdította Gallagherék történetét. A kockázatos húzás azonban bejött és a december 18-i finálé az elmúlt évek legmagasabb nézettségét hozta. Nem is csoda tehát, hogy a Showtime nem engedi el sorozatának kezét és jövőre is folytatják a produkciót.

A Shameless nyolcadik évada újfent 12 részből áll majd, és vélhetően ismét októberig kell várnia a rajongóknak az új évfolyamért. Akik magyarul követik a történetet, nekik viszont még többet, ugyanis a VIASAT6 eddig csak öt szezont vetített le a szériából magyar szinkronnal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.