Hirdetés

Shane Black eseményfilmet szeretne a Predator-ból

|

Hirdetés

Új Predator-film. Már megint. "Nincs új a nap alatt." - sóhajtunk magunkban. A Halálos fegyver, a Durr, durr és csók, illetve az idei év egyik legviccesebb mozijának ígérkező Rendes fickók írója, Shane Black is látja ezt. Egy napokban közzétett interjúban (mely főként a Rendes fickók-ra összpontosít) érintve volt annak ténye, hogy Black a Fox stúdió által fel lett kérve egy új Predator-film írására, illetve rendezésére, amely mindenképpen üdvös gondolat még így is, hogy kvázi reboot-ról beszélünk. Black kifejtette álláspontját a filmet illetően, mely meglehetősen szimpatikus, intelligens rendezőre vall és nem egy szimpla stúdió-bábra, aki robotmód elvégzi a rá kirótt feladatot, majd tovább áll, a fejeseket okolva később az esetleges bukásért. Black ahelyett, hogy egy újabb, generikus Predator-mozit gyártana le, egy igazi, masszív lábakon álló "eseményfilmet" szeretne elkészíteni, amelyet nézve nem lesz kétségünk afelől, hogy volt értelme elkészíteni a filmet és nem volt felesleges erőfeszítés. Mindez persze még nem jelenti azt, hogy később nem mennek gallyra a dolgok, de innen távolról nagyon úgy néz ki, hogy a stúdió minden bizodalmát Black-be veti, ő maga pedig egyébként sem az a típusú figura, aki csak úgy bérenckedne vakon anélkül, hogy saját kézjegyét a végeredményen hagyja. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a rendező többször visszautasította a projektet és csak úgy volt hajlandó elfogadni a Fox ajánlatát, ha apait-anyait beleadnak és nem követik el ugyanazt a hibát, mint az AVP-filmeknél.

Pred
Az, hogy valaki "eseményfilmet" szeretne készíteni egy világhírű franchise legújabb etapjából persze nem eredeti elgondolás, de nem is konkrétan ez az, amiért izgatottak vagyunk, hanem alapvetően Shane Black személye az, ami nagyfokú bizakodásra ad okot a filmet illetően. Hiszen - bár ezzel sokan nem értenek egyet - a nagy volumenű franchise-filmek világába tett kirándulása a Vasember harmadik részével szintén klasszra sikerült és úgy vitte tovább Tony Stark históriáját, hogy eleget tett a szuperhősfilmek igényeinek, miközben kézjegyét is érezni lehetett.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.