Hirdetés

Shane Black rendezi a Doc Savage filmet

|

Shane Black nem számított olyan jaj de nagy névnek a 80-as, 90-es években, hogy csak úgy odaadtak volna neki egy raklap pénzt filmkészítés miatt, ez most változott.

Hirdetés

Néhány éve Mr. Black a Sonynál kezdett hozzá a Doc Savage forgatókönyvéhez és úgy volt, hogy el is készíti a filmet. Nem lett belőle semmi, majd a Marvel felkérte, hogy csinálja meg a Vasember 3-at. És ahogy lenni szokott, egy "pár száz" millió dollárt elért alkotás általában segíti a rendező régebbi tervezetének elkészülését. Így történt most is: A Vasember 3 valószínűleg 1 milliárd dollár feletti bevételt fog hozni, így a Sony újra elővette a Doc Savage-et.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.