Hirdetés

Shane Black újragondolja a Predator franchise-t

|

Hirdetés

Annyira rég volt a bejelentés, hogy szinte már mindenki elfelejtette, hogy a legújabb Predator film rendezésével és megírásával azt a Shane Blacket bízták meg, akinek nevéhez többek között a zseniális Durr, durr és csók, valamint a képregény-rajongókat igen csak megosztó Vasember 3 is fűződik. Aki esetleg megijedt volna a hosszú hallgatás miatt, hogy a projekt máris igába dőlt, azt megnyugtatjuk: Shane Black jelenleg is dolgozik a szkripten, és eltökélt abban, hogy megvalósítsa az új Predatort. Azt talán kevesen tudják, hogy Shane Blacknek konkrét szerepe volt az 1987-es eredeti Predatorban, aminek produceri teendőit John Davis végezte el. Davis, aki visszatér producerként a következő Predator filmre, az új sorozatának promózása közben ejtett el néhány szót Shane Black víziójáról.

„Shane nemrég forgatott le egy filmet, és most egy piloton dolgozik, de már sokat olvastam a forgatókönyvéből, és meg kell mondjam, hogy zseniális és szórakoztató. Egyszerűen újraalkotta ezt a népszerű franchise-t egy egészen különleges, érdekes formában, egy teljesen más szemszögből. Egész egyszerűen Shane egy fantasztikus író-rendező.”
Black egyébként Fred Dekkerrel együtt írja az új Predator forgatókönyvét, ami a kezdetleges ijedelmek ellenére nem reboot lesz, hanem egy leleményes folytatása az eredeti filmnek. Ez a rebootok érájában máris egy jó pontnak számít. A rendező nemrégiben fejezte be a The Nice Guys forgatását, ami jövő júniusban fog érkezni, de egyelőre még nem jelentette be, hogy mi lesz a következő projektje azt követően. Remélhetőleg, mire debütál az új filmje, addigra elkészülnek a forgatókönyvvel, és gyorsan nekiláthatnak a Predator franchise legújabb fejezetének.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.