Hirdetés

Shannara - Íme az első trailer

|

Hirdetés

Az MTV közzétette az első hivatalos képet és trailert a készülő, Shannara című sorozatából. A széria Terry Brooks azonos névre keresztelt fantasy regényfolyamát veszi alapul. A Shannara-könyvek több, mint húsz különböző regényt foglalnak magukba, melyek trilógiákká és tetralógiákká bonthatóak - sőt, még egy képregény is készült hozzá. Az első Shannara-regény 1977-ben jelent meg, és még idén is jött ki új része, de Terry Brooks 2016-ra már tervezi a következő kötet kiadását. Az adaptációt Jon Favreau (A vasember, Cowboyok és űrlények), valamint az Al Gough és Miles Millar alkotta szerzőpáros (Smallville, A negyedik) készíti - és már azt is tudni, hogy az első két részt Jonathan Liebesman (Tini nindzsa teknőcök, A titánok haragja ) rendezi. A forgatókönyv írásához az első Shannara-trilógia második részét, a The Elfstones of Shannara című regényt veszi alapul - ami magyarul A tündérkövek címmel jelent meg. A tündérkövek az úgynevezett nyugatföldi elfek történelmének egyik sorsdöntő küzdelméről szól.

Shannara
A magyar olvasók 2000-ben ismerkedhettek meg az első Shannara-könnyvel, Az első király címmel - amely tulajdonképpen egy előzménykönyv. Magyar fordításban ezen kívül még három rész, az eredeti Shannara-trilógia jelent meg. https://www.youtube.com/watch?v=crjkQHnDYu0#t=169
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.