Hirdetés

Sharknado 3 trailer - Cápa és cameo mindenütt

|

Hirdetés

A Kung Fury-val elkezdődött valami nálunk, miszerint sorba vesszük a kifejezetten otthoni mozizásra készült filmeket is és minden bizonnyal ilyen lesz a Syfy-nál megvalósuló Sharknado 3: Oh Hell No! című folytatás is, melyben a cápák mellett felbukkanó ismerősökből is rengeteg található. A Sharknado 3 természetesen megpróbál az előző két rész őrültségeire még pár lapáttal rápakolni és ezúttal Washingtont éri cápatornádó. A film legújabb trailerében nem csupán ezekből az elszállt jelenetekből láthatunk párat, de lesz számos cameo is. David Hasselhoff, Tara Reid, Ne-Yo, Bo Derek, Mark Cuban (Törtetők), Ian Ziering (Beverly Hills 90210), Frankie Muniz (Már megint Malcolm), Penn & Teller, Michael Winslow (Rendőrakadémia, Űrgolyhók) és Jerry Springer (The Jerry Springer Show) is felbukkan, itt bizony lesz nemulass: https://www.youtube.com/watch?v=9n8mCBtL28o A Sharknado 3 július 22-én debütál a Syfy csatornán Anthony C. Ferrante (Sharknado 1-2, A fejnélküli lovas támadása).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.