Hirdetés

Sharon Stone csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumához

|

Sharon Stone James Cordennek kotyogta el, hogy aláírt egy titkos szerepre a Marvelnél.

Hirdetés

Az egyik The Late Late Showban Sharon Stone megemlítette James Cordennek, hogy szerződést kötött a Marvellel egy kisebb szerepről, de azt már nem oszthatta meg a komikussal és közönségével, hogy ez pontosan mit jelent, vagy legalább melyik filmről van szó. Sokan a Hangya folytatására tippelnek (Ant-Man and The Wasp), amiben ő alakítaná az eredeti Darazsat (Janet Van Dyne) és Hank Pym szerelmét.

Hirdetés

Az értesülések is ezt bizonyítják, mert Stone egy szuperhőst fog alakítani, akinek olyan ereje lesz, ami összefüggésben áll a hővel. A képregényekben Van Dyne-nak valóban akadtak ilyen képességei, vagyis energia lövedékeket tudott szórni az ellenfeleire.

Kevin Feige már megerősítette, hogy az eredeti Darázs is be fog mutatkozni a folytatásban, de azt már nem mondta el, hogy ki fogja alakítani vagy mikor jelentik be a színésznőt, egyelőre azonban határozottan Stone a legvalószínűbb jelölt és azért várnak a bejelentéssel, mert még nem tiszta a karakter felhasználása a történetben. Előfordulhat, hogy a forgatókönyvnek még nincs meg a végleges verziója, hisz a premier csak 2018. július 6-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.