Hirdetés

Shawn Levy rendezi majd a Csillagember remake-et

|

Hirdetés

az 1984-es John Carpenter által rendezett Csillagember is kap egy remake-et, amit a Vasököl és az Éjszaka a múzeumban rendezője, Shawn Levy vesz a kezébe. Az eredeti történetben egy földönkívülit, a "Csillagembert" vonzza a Földre a Voyager II üzenete, és miután lelövik a gépét a földi rakéták, egy elhalálozott ember alakjába bújik, akit Jeff Bridges játszik. Elrabolja annak özvegyét (Karen Allen), remélve, hogy találkozhat majd egy géppel a szülőbolygójáról. Amíg a helyi hatóságok elől menekülnek, kettejük viszonya egyre szorosabbra fűződik. A hírek szerint a Columbia Pictures a 21. századba helyezi majd a történetet. Az új forgatókönyvet Arash Amel (Grace: Monaco csillaga) írja, a producer pedig Michael Douglas lesz, aki az eredetit is finanszírozta. A 84-es film trailere: https://www.youtube.com/watch?v=vZ1eAeEAeq8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.