Hirdetés

BRÉKING: Első hivatalos képen a Shazam!

|

Így fest majd jelmezestül a főhőst életre keltő Zachary Levi.

Hirdetés

Miután annyi paparazzi fotó napvilágot látott a torontói forgatásról az elmúlt hónapokban, az Entertainment Weekly hozta le az első hivatalos képet a jövőre érkező Shazam! film címszereplőjéről (Zachary Levi) teljes szuperhős szerelésben, amint épp egy szódával hűsíti magát legjobb barátja, a Jack Dylan Grazer (Az) alakította Freddy társaságában.

Hirdetés

Az film első hivatalos szinopszisa szerint Billy (Angel Asher) új nevelőotthonba kerül, ahol összebarátkozik egy hatalmas képregény rajongóval Freddy személyében. Egy nap Billy metróútját egy titokzatos Varázsló (Djimon Hounsou) szakítja meg, aki éveken át kereste a megfelelő örököst, hogy átadhassa neki a képességeit. Mint kiderül, a tinédzser hivatott ezekre az emberfeletti erőkre, Billynek pedig csupán annyit tesz aktiválni őket, hogy kimondja a "SHAZAM!" szót.

A rendező, David Sandberg (Amikor kialszik a fény) elmondta a jelmezről, hogy okkal döntött a rövidebb köpeny mellett, hiszen egyrészt ezzel Billy elkülönül nemcsak jellemében, de kinézetében is az olyan hősöktől, mint például Batman vagy Superman, másrészt így a karakter az eredeti, aranykori megjelenésére hajaz, amely korszak hangulata a filmben is érezhető lesz.

A film 2019. április 5-én nyit az amerikai mozikban, az első előzetesre a jövő héten megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon számítunk (ahol többek között az év végén beúszó Aquaman is megkapja az első teljes értékű kedvcsinálóját).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.