Hirdetés

Shazam izmai egytől egyig valódiak

|

A DC-s szuperhőst, Shazamot játszó színész elébe ment a pletykáknak, és mindenkit biztosított, hogy nem kitömések, hanem valódi izmok feszülnek a szuperhősruha alatt.

Hirdetés

Áprilisban érkezik a DC új szuperhősfilmje, a Shazam!, aminek főhőse Billy Batson egyetlen varázsszóra képes sebezhetetlen bőrű szuperhőssé alakulni. Szuperhősalakja egy robusztus félisten, akin Superman figurájához hasonlóan dagadnak az izmok. Az utóbbi időben az a pletyka járta körbe az internetet, miszerint Shazam ruhája kibélelt, hogy kigyúrtabbnak tűnjön a karakter, és nem is Zachary Levi bicepszei és tricepszei láthatóak az előzetesben.

Hirdetés

A színész a Variety magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy mióta megkapta a szerepet, hetente öt-hat alkalommal jár a konditerembe, és 3000-4000 kalóriát visz be szervezetébe naponta. Elmondása szerint már a legelején felszedett egy 11 kilót, aminek aztán leadta a felét, szóval 97 kiló környékén mozgott. Majd az interjú alatt rámutatott izmára, és azt kérdezte:

Ez nektek hamisnak tűnik? Na nemár!

Tudunk mutatni egy új plakátot is a filmhez, amin szintén megcsodálhatjuk Levi elszántságát:

A Shazam! 2019. április 5-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.