Hirdetés

Magyar nyelven is szórakoztató a Shazam! előzetese

|

Már szinkronnal is nézhető a Comic-Conon debütált kedvcsináló.

Hirdetés

Miután megjártuk Atlantiszt James Wan rendezésében idén karácsonykor, jövőre egy vadonatúj figura is bemutatkozik a DC képregényeiből Billy Batson (Asher Angel) személyében, aki egyetlen varázsszóra képes sebezhetetlen bőrű szuperhőssé (Zachary Levi) alakulni. A Shazam! első előzetesét az idei San Diego Comic-Conon vetítették le, aminek a hazai forgalmazónak köszönhetően már a magyar szinkronos változata is megérkezett.

Hirdetés

Az első képsorokat szemmel láthatóan nagyjából a film első fél órájából vághatták össze a készítők azzal az érthető célzattal, hogy a közönség ismerkedjen kicsit a relatíve ismeretlen karakterrel, valamint felvázolják a történet alapszituációját. Szerintünk kifejezetten ígéretes David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2. - A teremtés) mozija, és egy valójában tinédzser főhőshöz nagyon is jól illik ez a lazább, humoros hangvétel, amit idáig nem nagyon tapasztalhattunk DC produkcióban.

A Shazam! 2019. április 5-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.