Hirdetés

BRÉKING: Megvan, ki játssza a Shazam! főhősét

|

Szépen alakul a 2019-re kitűzött legújabb DC film, amelyhez most a főszereplőt játszó színészről is lehullott a lepel.

Hirdetés

Miután a filmet rendező David F. Sandberg 44 napnyi előkészületet követően beharangozta Instagram oldalán, pár perccel később már érkezett is a hivatalos bejelentés a The Hollywood Reporter jóvoltából, miszerint Zachary Levi fogja életre kelteni a Warner Bros. Shazam! című DC filmjében a főhős karakterét. 

Hirdetés

Levi számára nem idegen a zsáner, elvégre a Thor: Sötét világban és a Thor: Ragnarökben ő keltette életre a Három Harcos egyikét, Fandralt, de sokan ismerhetik őt az NBC Chuck című komédiájából vagy a Hősök: Újjászületésből. A DC produkcióban ő lesz Billy Batson felnőtt transzformációja, egy fiatal fiúé, aki a "Shazam!" szó kiáltásával a Föld legerősebb halandójává tud alakulni.

A DC Moziverzumban játszódó felvonás jelen állás szerint 2018 februártól egészen májusig forog majd, szóval hamarosan további bejelentések várhatóak. Sokáig úgy nézett ki, hogy Dwayne Johnson is a főszereplők sorát erősíti majd a gonosztevő Black Adam szerepében, míg ki nem derült, hogy a stúdió inkább egy saját filmet készít neki, minden bizonnyal nem kis részt Johnson népszerűségét meglovagolva.

Ahogy említettük, a Shazam! rendezői székét az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2. - A teremtés című horrorfilmek alkotója, David F. Sandberg foglalta el, és amennyiben minden jól megy, akkor 2019 áprilisában láthatjuk a mozikban a DC szuperhősfilmjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.