Hirdetés

Sherlock 4. évad - Első képen a címszereplő

|

Hirdetés

Nemrég írhattunk arról, hogy a Sherlock negyedik évadját elkezdték forgatni, ami ezúttal rendes évad lesz (3x1,5 óra) miután tavaly karácsonykor csak egy szokatlan kiruccanást kaptunk a készítőktől. Eddig két évente jöttek az évadok, ezt törte meg a The Abominable Bride. Ahogy arra már számítani lehetett Moriarty visszatér, de előtte itt az első kép Sherlockról (Benedict Cumberbacth), amin úgy néz ki megint minden a helyére kerül (a haj, a kabát!): https://twitter.com/Markgatiss/status/719589048457785344?ref_src=twsrc%5Etfw A képet Mark Gatti, a sorozat egyik készítője készítette, bár a legtöbben inkább Mycroft Holmesként fognak rá hivatkozni. Sajnos hiába forgatnak már most, idén még nem láthatjuk Sherlock Holmes és James Watson legújabb és egyben valószínűleg utolsó kalandját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.