Hirdetés

Sherlock Holmes 2 - Alcímmel ellátva!

|

Sherlock Holmes 2, Untitled Sherlock Holmes sequel és hasonló nyalánkságokat mellőzve, a tisztán látás és egyszerűség jegyében Warner Brothers barátunk megtisztelt a hivatalos címmel!

Hirdetés

Guy Ritchie sikeressége töretlennek látszik, a második Sherlock Holmes filmet hatalmas óváció előzi meg, ezen a decemberi megjelenés sem törhet pálcát. Az ólomlábú futár ezúttal nem tartalommal csöngetett hozzánk, sokkal inkább a folytatás alcímét kívánja közölni, feladó a Warner Bros. címzéssel. Sherlock Holmes: A Game of Shadows, ez lesz a második rész igazi angol címe, amelyet magyarul Árnyjátékként tudnék elképzelni, persze szabad fordítói jogomat teljes mértékben kihasználva. A Sherlock Holmes: A Game of Shadows decemberben idehaza is bemutatkozik, Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Stephen Fry és Jared Harris beleegyezésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.