Hirdetés

Sherlock Holmes 2 - Három friss fotó

|

Egyelőre kis méretben de három ropogósan friss képpel szolgálhatunk a magyar helyszíneken Sherlock Holmes: Az árnyékok játéka címmel ellátott második résszel kapcsolatban.

Hirdetés

Megvallom őszintén, nem sok elvárással ültem be Guy Ritchie rendezésére, de rendkívül pozitívan csalódtam és egy remek Sherlock Holmes filmet kaptam szerethető karakterekkel, hangulattal, lenyűgüző helyszínekkel, profi színészekkel. A Sherlock Holmes 2 azon folytatások kevese között kapott helyet, amik jobban sikerülhetnek elődjüknél, legalábbis az előzetes jelek ezt mutatják. A legendás kettőshöz csatlakozik ezúttal Sherlock idősebb testvére, Mycroft (Stephen Fry) is, a főellenség pedig nem más lesz, mint Moriarty (Jared Harris).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.