Hirdetés

Sherlock Holmes 3 - A Vasember 3 írója körmöli

|

Még meg sem jelent a Sherlock Holmes második része, a Warner Bros. máris berendelte a sorozat harmadik epizódját és írót is kerített hozzá. Ha a pletykák igazak, még sok rész várható.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Warner. a Sherlock Holmes-ban látja az új Harry Potter-t és legalábbi annyi részt is akar belőle látni, mint a kis varázsló történetéből. Ami azonban jelenleg fontosabb, hogy a második epizód megjelenése előtt betervezték a harmadikat és meg is találták hozzá a megfelelő embert a forgatókönyv elkészítésére: ő nem más, mint Drew Pearce, a Vasember 3 szkriptjének írója. Azonban, hogy Pearce mikor tud nekiállni a munkálatoknak, az már más kérdés, hiszen rengeteg projektért felelős jelenleg: ott a Vasember 3, a Runaways, a The Mighty és a Pacific Rim is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.