Hirdetés

Egy évet csúszik a Sherlock Holmes 3. bemutatója

|

Csak nem akar már sínre kerülni az a folytatás.

Hirdetés

Már nyolc éve annak, hogy bemutatták a mozik a Sherlock Holmes: Árnyjátékot, és noha hosszú ideig bizonytalan volt, hogy egyáltalán trilógiává bővül-e a széria, a Warner Bros. Pictures tavaly hivatalosan bejelentette a folytatást. Az örömünk ennek ellenére nem lehet felhőtlen, ugyanis egyik pillanatról a másikra a stúdió egy teljes évet csúsztatott a kitűzött premierdátumon, vagyis 2020. december 25-e helyett csak 2021. december 21-én térhet vissza a nagyvászonra Sherlock és Watson.

Hirdetés

A folytatás hírével egyúttal az is biztossá vált, miszerint Holmes szerepében Robert Downey Jr. és Dr. Watsonként Jude Law szintén visszatér, ráadásul a harmadik rész forgatókönyvét  állítólag az a Chris Brancato pofozta ki, aki dolgozott többek között a nagy sikerű Narcos és Hannibal című sorozatokon. Ezen felül egyelőre semmit sem tudunk a készülő projektről, így arról sincs hír, hogy az első két mozifilmet jegyző Guy Ritchie vállalja-e a trilógiazáró rendezését. 

A Warner közleménye szerint egy másik, egyelőre nem megnevezett filmjük fog debütálni a Sherlock Holmes 3. helyett 2020 karácsonyán, míg a briliáns nyomozónak 2021-ben olyan premierekkel kell osztozkodnia decemberben, mint az Avatar 3. vagy a Hotel Transylvania-sorozat negyedik felvonása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.