Hirdetés

A Sherlock Holmes 3 nem viccel a forgatókönyvvel

|

A Warner Bros. egész írógárdát bízott meg a cselekmény ki- és összebogozásával.

Hirdetés

Áprilisban jött a hír, hogy James Coyne-t bízták meg egy akciódús rejtvény megalkotásával, amelyet aztán majd Holmes (Robert Downey Jr.) és társa, Dr. Watson (Jude Law) oldhat meg a legújabb filmben. Azonban úgy tűnik, ahhoz, hogy felérjenek a karakter zsenijéhez, komoly agytrösztöt kell összehívniuk az alkotóknak.

Hirdetés

A Variety adta hírül, hogy a Warner és Downey Jr. produkciós csapata igencsak komoly társaságot ültetett le közös asztal mellé, hogy valami igazán csavaros történetet agyalhassanak ki együtt. Az írócsapatban ott lesz Nicole Perlman (A galaxis őrzői), Justin Malen (Baywatch), Gary Whitta (Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet), Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider) és Kieran Fitzgerald (Snowden).

Az első két film bőven 500 millió dollár felett hozott külön-külön is, így amellett, hogy Robert Downey Jr. februárban kezdi a következő Bosszúállók gyártását, lelkesen dolgozik a Sherlock Holmes filmek előmozdításán is. A rendezői székbe várhatóan vissza fog térni Guy Ritchie, ahogy producerként Susan Downey, Dan Lin, Joel Silver és Lionel Wigram is.

Az úgy nevezett "writers' room" (írószoba) felállítása megszokott alapja a TV sorozatok írásának, ahol egész évadokon keresztül átívelő történeteket, kreatív irányokat kell eldönteni. Azonban elég szokatlan, hogy egyetlen film kedvéért ehhez a fajta kollaborációhoz forduljanak. A cél valószínűleg az, hogy megelőzzék a forgatókönyv esetleges újraíratásával járó keresgélést. Annak is meg van persze a lehetősége, hogy a harmadik filmben újabb filmekhez gyártanak előzményszálakat, de ez egyelőre puszta spekuláció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.