Hirdetés

Sherlock Holmes-univerzumot építhet fel az HBO Max

|

Két sorozaton is dolgozik a streamingplatform, Robert Downey Jr. pedig executive producere lesz a projekteknek.

Hirdetés

A streamingháború folytatódik, a Warner Bros pedig egy igazi nehézágyút dob be a gépezetbe, hogy megnyerje a nézők HBO Maxba fektetett bizalmát. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Warner két Sherlock Holmes-sorozatot fejleszt, melyek ugyanabban az univerzumban fognak játszódni. Mivel az executive producerek között ott van az a Robert Downey Jr., aki az előző két mozifilmben belebújt Sir Arthur Conan Doyle legendás detektívjének bőrébe, persze rögtön arra asszociálhatunk, hogy ez a két sorozat a Downey-féle filmek világában játszódhat, de ezt egyelőre nem erősítették meg.

Hirdetés

Annyi viszont biztos, hogy a két széria kapcsolódni fog egymáshoz, már ha bármi is megvalósul belőlük. Egyelőre nagyon kezdeti fázisban van mindkét projekt, ám Downey, illetve a másik exec producer, Lionel Wigram (aki az első Downey-féle Sherlock Holmes történetét jegyezte) nevei garanciát jelentenek arra, hogy legalább egy pilotot megnézzenek a koncepciókból a Warnernél.

Másik nagy kérdés, hogy mi lesz így a harmadik Sherlock Holmes-film sorsa? A mostani hírek nem érintették az esetleges trilógia befejező részét, úgyhogy egyelőre élhetünk azzal a felvetéssel, hogy azt mindenképp megkapjuk - és ki tudja, talán pont abban a történetben kapunk olyan történetszálakat vagy karaktereket, melyekre majd ez a két újonnan bejelentett Holmes-projekt fog épülni.

Titeket érdekelne egy Sherlock Holmes-univerzum az HBO Maxon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.