Hirdetés

Hivatalos kép a Sherlock karácsonyi különkiadásáról

|

Hirdetés

A Sherlock készítői nem kényeztetik el a rajongóikat. Még mindig nem tudjuk, hogy pontosan miről is fog szólni a karácsonyi különkiadás, bár azt már megerősítették, hogy a 19. századi Londonban fog játszódni. Konkrét dátum nincs még se ehhez, se a 4. évadhoz,viszont annyi biztos, hogy télen érkeznek.

A különkiadás egy egyedi, különálló dolog lesz. Meg akartuk csinálni, de különlegesnek kellett lennie, teljesen önálló darabról van szó, mintha egy kis burokban létezne.
A Comic-Conon majd azért nyúzhatják a rajongók a készítőket - köztük Steven Moffatot - legalább egy falatnyi információért. Túlzásba azonban nem viszik a promózást, legalábbis egyelőre. Addig is Twitteren kaptunk egy képet a BBC One-tól. A képen John Watson (Martin Freeman) és a hatalmas bajsza látható, nehéz lesz megszokni... Benedict Cumberbatch sem a megszokott Sherlockos hajával látható, hanem ilyen Khanosan hátranyalt. Csak nem utalni akarnak valamire?  
sherlock_special
  Már csak 5 hónapot kell kibírni, kitartás emberek!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.