Hirdetés

Sherlock lesz Shir Khan

|

A másik Dzsungel Könyve adaptáció háza táján is elkezdődtek a munkálatok és már meg is találták a csíkos hátú nagyvad megtestesítőjét.

Hirdetés

Aki nem lesz más, mint mindenki kedvenc Sherlock-ja, Benedict Cumberbatch. A Disney adaptációja mellett - melyet Jon Favreau (Vasember 1-2, Cowboyok és űrlények) rendez - a Warner is ügyködik a maga feldolgozásán, Jungle Book: Origins címmel, vagyis ebből adódóan egy eredet sztorit kapunk, amit viszont nem kisebb név rendez, mint Andy Serkis. Gollum megtestesítőjének ugyan ez lesz a rendezői debütje, ugyanakkor Peter Jackson mellett A hobbit trilógiában second unit direktorként is közreműködött Szméagol újboli eljátszása mellett. Azt még nem tudni, hogy az állati szereplők egy az egyben CGI szereplők lesznek, vagy motion capture technológiával kelnek életre - mondjuk Serkist ismerve csodával határos lenne, ha nem utóbbi mellett döntene - de annyi bizonyos, hogy Kipling történetének sajátos kifordítása egy évvel a Disney filmje után, 2016 október 21.-én érkezik a mozikba.

Update: újabb szereplők csatlakoztak a filmhez, a folytatásban elolvashatjátok, hogy pontosan kikről van szó. Megéri!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.