Hirdetés

Sherlock: The Abominable Bride - Karakterposzterek a karácsonyi különkiadáshoz

|

Hirdetés

Úgy fest, hogy ez ma a karácsonyi különkiadások napja, ugyanis a Doctor Who után a BBC másik kultikus sorozata, a Sherlock is jelentkezett egy rakat karakterfotóval az ünnepi kiadáshoz. Az epizód érdekessége továbbra is abban rejlik, hogy az eddigi modernizált közeg helyett a showrunner, Steven Moffat visszaviszi Sherlock és Watson kalandjait abba a viktoriánus Angliába, ahova eredetileg Sir Arthur Conan Doyle megálmodta, de a szériára jellemző humoros hangvételt nem hagyták otthon. A képeken feltűnik természetesen Holmes (Benedict Cumberbatch), a bajszos Watson (Martin Freeman), , Mrs. Hudson (Una Stubbs) és Mary Morstan (Amanda Abbington) is, viszont látványosan hiányzik Lestrade felügyelő (Rupert Graves) és Molly (Louise Brealey)) is. És kérdéses, hogy kit takar a címbeli förtelmes menyasszony jelző. Csak nem Irene Adlert? Steven Moffat és a sorozat másik írója, a Mycroftot alakító Mark Gatiss szerint egyfajta eredet sztori lesz a The Abominable Bride, mindemellett egy gótikus horror, egy kísértet történet, amolyan az eredeti A sátán kutyájához hasonlatos történet. A 90 perces epizód január elsején debütál majd, de 5.-én és 6.-án a britek mozikban is megtekinthetik Sherlock legújabb/legrégibb nyomozását. [gallery columns="4" ids="73073,73072,73071,73070,73069,73068,73067,73066"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.