Hirdetés

Sherlock trailer - Lenyűgöző lesz a különkiadás

|

Hirdetés

Nem csak a Sherlock sorozat két főszereplője, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman elfoglaltak, de a széria készítői, Steven Moffat és Mark Gattis sem unatkoznak általában, így nem meglepő, hogy sokat kell várni egy-egy évadra. A rajongók már tűkön ülve várják a Sherlock negyedik szezonját, viszont az nem éppen a közeljövőben lesz, így Moffaték egy karácsonyi különkiadással vigasztalnak minket. A sorozat történetétől elhatárolódó speciális részben Sherlock és hű társa, Watson a 19. századi viktoriánus Angliában próbál megoldani egy rejtélyes gyilkosságot, de ennél többet nem igazán szeretnénk mondani a történetről, az új trailer úgyis elég beszédes: https://www.youtube.com/watch?t=90&v=c3AZnMHg2vQ A Sherlock karácsonyi különkiadását várhatóan 2015. december 25-én vetíti a BBC.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.