Hirdetés

S.H.I.E.L.D. sorozat - Megvan az első szereplő

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel megtalálta az első szereplőt az ABC-nél készülődő S.H.I.E.L.D. tv sorozathoz, nem más, mint a Vészhelyzetből ismert Ming-Na Wen személyében.

Hirdetés

Arról már értekeztünk korábban is, hogy a Bosszúállókban, a Thor-ban és a Vasemberben felbukkant Clark Gregg is feltűnik az ABC műsorára tervezett, önálló S.H.I.E.L.D. sorozatban, azonban arról is szó volt, hogy több új ügynököt is beakarnak mutatni benne. A sorozat a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon produceri felügyelete alatt fut majd, ráadásul az első epizód szkriptjét ő maga szerzi. A Deadline értesülései alapján az első biztos főszereplő nem más, mint a Ming-Na Wen (Vészhelyzet, Eureka, Csillagkapu: Univerzum) által alakított Melinda May ügynök, aki bár remek pilóta és fegyverszakértő is egyben, azonban a csatatéren szerzett kellemetlen tapasztalatok némileg megtörték a személyiségét. A színésznő karakterén kívül még négy kiadó hely van a S.H.I.E.L.D. tv sorozatban, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.