Hirdetés

Shooting Clerks - Előzetesen Kevin Smith életrajzi filmje

|

Hirdetés

Az életrajzi filmek jobbára zenészeket és Apple igazgatókat mutatnak be a vásznon, most azonban egy független filmesé a főszerep, aki kultikonná vált az évek során. Ő nem más mint Kevin Smith, akinek a karrierje akkor indult el, amikor összekapargatott 27 ezer dollárt, hogy leforgassa 1994-ben a fekete-fehér Shop-stopot. Az életrajzát most Christopher Downie viszi vászonra, ráadásul Smith sem marad ki a projektből. Nem csupán segíti a munkálatokat, de Jason Mewes-el és Brian OHalloran-al együtt fel is tűnik benne. A Shooting Clerks tavaly bukkant fel az IndieGoGo-n, ahol sikeresen összegyűjtötték a produkcióhoz szükséges pénzt, most pedig az első betekintő is megérkezett. A szinopszisról még nem tudni semmi konkrétat, de valószínűleg azt mutatja majd be ahogyan Smith próbálja összehozni a filmet, miközben az akkori életéről is megtudunk egyet-mást. https://www.youtube.com/watch?v=nCYSK0R-Sxw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.