Hirdetés

Shop-Stop 3 - Már készül a forgatókönyv

|

Kevin Smith hivatalosan is hozzálátott a harmadik Shop-Stop film szkriptjének ami azt jelenti, hogy hamarosan újra megkapják a filmipar szereplői a maguk fricskáit.

Hirdetés

Még decemberben kaptuk a jó hírt magától a rendezőtől, hogy elkészülhet a Shop-Stop 3, azonban egyik szemünk sírt, a másik pedig örült, hiszen Kevin Smith szerint ez lesz az utolsó filmje direktorként. A forgatókönyv vázlata már a bejelentéskor kész volt, ami 70 oldalasra sikerült, Smith szerint pedig gyerekjáték mindezt kiegészíteni egy végleges szövegkönnyvé. Az eredeti szereplőgárda biztosan visszatér, így Jeff Anderson (Randal), Brian OHalloran (Dante) és Jason Mewes (Jay) is újfent megmutatja, hogy mitől a Shop-Stop a legkedveltebb üzlet a világon. Ezúttal Smith a Facebook oldalán keresztül osztott meg egy képet (a folytatásban látható), amellyel bizonyítja, hogy már írja a Shop-Stop 3 végleges forgatókönyvét. Smith így nyilatkozott: "20 évvelezelőtt forgattuk le a Shop-Stop első részét. 20 évvel később bármifajta terv vagy elképzelés nélkül 4:20-kor kimásztam az ágyból és nekiláttam a harmadik rész megírásához. Teljesen olyan érzés, mintha a régi haverokkal lógnék. Két óra elteltével vihogva pötyögtetem a gombokat és arra a következtetésre jutottam, hogy a Shop-Stop 3 lesz a legjobb film, amit valaha is készítettem." A fekete-fehérnek szánt film premierje 2014-ben várható, reméljük mi is, hogy ütni fog!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.