Hirdetés

Showrunnert kapott az Iron Fist sorozat

|

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt pletykálták, hogy a Marvel és a Netflix jegelni szeretné az Iron Fist sorozatot, helyette pedig a Daredevil 2. évadában debütáló Megtorlónak szorítanának helyet. A híreszteléseket azóta megcáfolták, sőt végre itt az első igazán biztató hír a bűnüldöző kung-fu harcos önálló szériájáról. A sorozat élére Scott Buck került, aki korábban a Dexteren és a Sírhant műveken is dolgozott, most pedig az lesz a feladata, hogy a Marvel negyedik és egyben utolsó Netflixes szuperhősét is bemutassa, mielőtt egyesülnének a Defenders (Védelmezők) mini-szériában. A stúdió röviden így írta le a karakter történetét:

Sok év után Daniel Rand visszatér New York City-be, ahol felveszi a küzdelmet a várost szennyező bűnözők ellen, akikkel a hihetetlen kung-fu tudásával bánik el, és különleges képességével, ami lehetővé teszi számára, hogy megidézze a tüzes Iron Fist (Vasököl) erejét.
A Daredevil és a Jessica Jones elhozták a Marvel Univerzum számára azt a komor, sötét és véres stílust, amit sokan hiányoltak az eddigi filmekből. Kíváncsiak vagyunk, hogy Iron Fist milyen irányba indul el, hiszen a karaktert tekintve ő a leginkább "szuperhősösebb" az összes Defender közül. A történetébe beletartozik egy misztikus város, egy szupererős ütés és egy sárkány pofán rúgása. Az eddig bemutatott hősök meglehetősen földhöz kötöttek voltak, kíváncsiak vagyunk, hogyan illik majd bele a képbe egy extrémebb karakter. Az Iron Fist sorozat bemutató dátuma egyelőre még kérdéses. Annyi biztos, hogy jövő tavasszal érkezik a Daredevil 2. évada, amelyet később abban az évben a Luke Cage fog követni. A néhány hete debütált Jessica Jones szintén elég jó értékeléseket kapott, így nem elképzelhetetlen, hogy az is megkapja a maga folytatását.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.