Hirdetés

Shrek és Szamár visszatérnek a Kung Fu Panda 3 új előzetesében

|

Hirdetés

Nem... nem olvastad félre a címet, csak a Kung Fu Panda marketingeseinek gurult el kicsit a gyógyszere, és elkeseredetten próbálkoznak nézőket csábítani a 3. részre, miután az imádnivaló első rész után, kicsit elszúrták a tűzijátékkal meg a pávával. Na jó, az eddigi előzetesek alapján tényleg összekapták magukat, annyira nem tűnik rossznak. Miután a Star Wars hype-ot is kihasználták, most máshonnan vettek kölcsön egy ötletet. Megvannak még a Snickers reklámok? Akkor itt van még egy, csak Kung Fu Panda stílusban: https://www.youtube.com/watch?v=TKoumObieS4 A rengeteg sztár továbbra is szinkronizálni fog, meg jönnek újak is: Jack Black (Po), Gary Oldman, Dustin Hoffman (Shifu mester), David Cross (Daru mester), Angelina Jolie (Tigris), Lucy Liu (Vipera), Seth Rogen (Sáska mester), Jackie Chan (Majom), James Hong (Mr. Ping), J.K. Simmons (Kai), Kate Hudson (Mei Mei), és Bryan Cranston, mint Po apja (Li). Premier március 17-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.