Hirdetés

Készülhet új Shrek film?

|

A DreamWorks Animation új tulajdonosa azt szeretné, ha folytatást kapna a Shrek franchise.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a Comcast birtokában lévő NBCUniversal 3,8 milliárd dollárért megszerezte a DreamWorks Animation stúdiót, amely olyan franchise-okról ismert, mint az Így neveld a sárkányodat, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár és persze a Shrek. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a NBCUniversal nem mondott le a zöld ogréról és szeretné az ötödik Sherk filmet is (meg a hatodikat, a hetediket, a nyolcadikat és akárhányadikat, amíg csak csilingel a kassza, beleértve a Csizmás kandúr-féle spin-offokat is). A vállalat főnöke, Steve Burke elmondása szerint az Illumination Entertainment alapítója, Chris Meledandri - aki a DreamWorks Animation üzleti növekedését segíti - is beszáll az ötletelésbe, hogyan lehetne Shrekbe és a stúdióhoz tartozó további franchise-okba új életet lehelni, valamint újakat teremteni. 

A Merlin Entertainments és a DreamWorks Animation egyébként már nyitott egy vidámparkot Shrek's Adventure London néven, amely elképzelés bővítésének lehetőségét szintén vizsgálja az NBCU, hiszen így a merchandising által biztosított bevétel is szépen mutatna az éves elszámolásnál. Ti szeretnétek, ha folytatódna a Shrek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.