Hirdetés

A Sicario 2-ben kevesebbet kaphatunk Emily Bluntból

|

Hirdetés

A Sicario az elmúlt évek egyik legjobb, és egyben legdepresszívebb, legkilátástalanabb bűnügyi filmje, amiért okkal voltak oda világszerte. Denis Villeneuve  filmje rettentő mód betalált, amint arról beszélt, miként pusztul el az ember lelke, ha a földi pokolba kell alászállnia nap mint nap, ráadásul mindezt három olyan kiváló színész tolmácsolásában, mint Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio Del Toro. Épp ezért se értjük, hogy a folytatás lehetősége hogyan merülhetett fel, ami egyébként már tavaly szeptember óta fejlesztés alatt áll. Szerencsére az első rész szkriptjét körmölő Taylor Sheridan írja a folytatást is és a producerek, Molly Smith valamint Trent és Thad Luckinbill szavai is megnyugtatólag hatottak:

Ez egy szép nagy világ. A történetet nem fedhetjük fel, de meglátjátok, hogy mind (Blunt, Brolin, Del toro) visszatérnek majd. Olyan remek karaktert játszott Benicio, aki olyan sötét volt amilyen, emellett mégis szerethető. A karaktere nagyszerűen rezonált a közönséggel. Az emberek tudni akarják, hogy mi történt vele pontosan, szóval ez egy remek alkalom, hogy felfedezhessük. Nyilvánvalóan szeretnénk, ha Denis rendezhetné. Rettentő elfoglalt ember, de jelenleg is a fejlesztés alatt segít nekünk.
Azt azért vitatnám a producerekkel, hogy jó ötlet lenne Del Toro karakterének a súlyát adó, őt körülölelő rejtélyt minél jobban felfedni, pláne azért, mert Emily Blunt karaktere is legalább annyira érdekes volt, ha izgalmas nem is, de az megnyugtató, hogy Villeneuve is foglalkozik a Sicario kettővel, még annak fényében is, hogy jelenleg a Szárnyas fejvadász 2 előkészületeivel van elfoglalva, amelyhez épp most csatlakozott Robin Wright is. A kérdés viszont az, hogy a folytatás mégjobban alámerülne a drogok világába, vagy húzna egy merészet és a bűnözés egy másik irányába menne el, például emberkereskedelem?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.