Hirdetés

Sigourney Weaver csatlakozhat a Marvel filmekhez?

|

A színésznő egy interjú során véletlenül árulhatott el egy fontos információt a jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Sigourney Weaver nemrég a The Wirednek adott egy igen velős interjút, amiben mindenről volt szó, a nők helyzetétől Hollywoodban egészen Trumpig. A beszélgetés folyamán pedig a színésznő elejtette, hogy megnézte az utóbbi évek Marvel filmjeit és külön kiemelte, mindig mennyire jó színészeket választanak a készítők.

Hirdetés

Amikor visszakérdezett az újságíró, hogy ugyan miért falja ennyire ezeket a filmeket, szimplán annyit válaszolt, hogy nem árulhatja el. Itt egy kicsit álljunk is meg egy percre, hisz ha szimplán a szórakozás kedvéért nézte meg őket, akkor miért nem árulta el? Vagy van valami a dolog mögött? Természetesen elképzelhető, hogy Kevin Feige és csapata kiszemelte őt valamelyik szerepre (a Captain Marvel munkálatai tarthatnak a casting résznél) és egy olyan tehetséges és nagy múltú színésznő, mint ő könnyen elférne a Marvel már így is nagyon népes univerzumában.

Mivel a dolog pletyka szinten mozog, így sehol nem kaptunk megerősítést egyik féltől sem, bár ez talán szimplán csak annyit jelent, hogy még nagyon a tárgyalások elején járnak vagy a netezők/újságírók hada megint túlgondol egy egyszerű kijelentést. Hamarosan úgy is kiderül, mi ennek ellenére szívesen látnánk Weavert valamelyik Marvel filmben. Ti hogy álltok vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.