Hirdetés

Sigourney Weaver: "Szétrúgnék még pár Alien segget!"

|

Öreg Ripley nem vén Ripley - mondhatnánk Sigourney Weaver nyilatkozatára, amit a Moviefone-nak adott minap és világosan kifejtette álláspontját Alien kategóriában.

Hirdetés

A női főszereplők egyik legismertebbje, Ripley hadnagy most sem adja fel és az őt alakító Sigourney Weaver szerint van benne még legalább annyi, hogy újra, utoljára eljátszhassa a karaktert. A Moviefone megkérdezte tőle, hogy láthatjuk-e még őt Alienek ellen harcolni, amire Weaver annyit mondott, hogy Ripley története még koránt sem ért véget és a 20th Century Fox támogatásával képes lenne összehozni egy jó sztorit, de mindenképpen a Földön. A tehetséges színésznő mosolyogva hozzátette: Szét tudna rúgni még pár Alien segget, de nem ringatja magát ábrándokba, manapság nem így megy a filmkészítés. Ridley Scott jelenleg is forgatja a Prometheus-t, de szívesen látnátok tőle egy olyan Alien filmet, amiben visszatér Sigourney Weaver Ripley-ként még utoljára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.