Hirdetés

Sikoly 4 - Ghostface Killah visszatér

|

A hangzatos címmel Lance kolléga egy korábbi cikkére emlékezünk, melyben bejelentettük, hogy negyedik részt is kap a Sikoly széria. Ma az is nyilvánossá vált, hogy miről fog szólni a szkript.

Hirdetés

A Bloody Disgusting kiderítette a Sikoly 4 rövid sztoriját: Sidney Prescott (Neve Campbell) dedikáló körútra indul saját kis könyvével, melynek utolsó állomásaként visszatér szülővárosába. Összefut a régi ismerősökkel, Dewey Sheriffel (David Arquette) és Gale-el (Courtney Cox), akik azóta már házasok. A barátok mellett képviselteti magát a család is, találkozik nagynénjével (Mary McDonnell) és testvérével is (Emma Roberts), ám nem csupán pozitív élményekkel tér haza, ha egyáltalán hazatér, hiszen újra megjelenik Ghostface...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.