Hirdetés

Sikoly 5 - Nem esélyes...

|

Amikor a Sikoly 4-et forgatták, az volt Wes Craven terve, hogy egy új trilógia alapjait rakja le, amely az eredeti részek stílusát tükrözi, mégis újítani tud a mai trendeknek megfelelően.

Hirdetés

A negyedik rész a közelmúltban került a mozikba, 18 millió forintot hozva nyitásként. Ez biztosan visszatérül, de a Dimension Films abban a reményben volt, hogy megismétli a második (33 millió) és harmadik (35 millió) opening-jét, de nem jött össze. Az E! Online szerint a Sikoly 4 sikertelensége abban keresendő, hogy a régi szereplőket hanyagolni kellett volna és nem folytatást összehozni, hanem új alapokra helyezni az egészet. Megkérdezték egy esetelges ötödik rész elkészítéséről a stúdiót is, akik azt válaszolták, hogy valószínűleg ez nem fog megtörténni. "A Sikoly franchise-nak lényegében vége van, legalábbis ebben a pillanatban" - mondta a stúdió egy illetékese, hozzátéve, hogy a jövőben esetleg eltudna képzelni egy direct-to-DVD részt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.