Hirdetés

Silence - Első kép Liam Neesonről

|

Hirdetés

Martin Scorsese új drámája, a Silence forgatása nem volt problémamentes, de aztán eloszlatta az aggodalmat a májusban megjelent első hivatalos kép a filmből, melyen Andrew Garfield látható. A producerek abban reménykednek, hogy a Japánban kalandozó szerzetesekről szóló produkció eljut a cannes-i filmfesztiválra, miután mozikba kerül. A minap pedig megjelent még egy kép a filmből, melyen a szerzetesek mentora látható, akit Liam Neeson alakít. A veterán akciósztár a Los Cabos-i filmfesztiválon beszélt a Silenceről, illetve Martin Scorsese rendezői stílusáról.

liam-neeson-silence-image
Az ő nyomába fognak eredni az Andrew Garfield és Adam Driver  által alakított szerzetesek a 17. századi Nagasakiba, ami persze rengeteg akadályt fog eléjük görgetni. Előbbi itt mesélte el tapasztalatait Scorsese mesterről: https://www.youtube.com/watch?v=meZMHwcPOpA Érdekes Liam Neesont ilyen reményvesztetten látni, de ez csak növeli várakozásunkat. 2016-ban lesz a premier, ennél pontosabb dátumot még nem tudunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.