Hirdetés

Silent Hill 2 - Piramisfej visszatér?

|

Piramisfej még a második Silent Hill játékban tűnt fel, amelyre azóta hatalmas rajongói tábor épült és a pletykák szerint a Silent Hill: Revelation 3D-ben ők is megtalálják számításaikat.

Hirdetés

A Dread Central munkatársai szerint nagyon úgy tűnik, hogy Piramisfej ismét Silent Hill utcáin kószál majd és hőseinknek szembe kell néznie vele. A legnagyobb bizonyíték mégis a fenti kép, mely a filmből érkezett és megmásíthatatlanul Piramisfej található rajta amint épp.. őhm... kiterveli hogyan intézze el Heather Mason-t és családját. A Silent Hill: Revelation 3D-ben várható Michael J. Bassett rendezésében, olyan színészekkel mint Adelaide Clemens, Sean Bean, Radha Mitchell és Carrie-Anne Moss.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.