Hirdetés

Silent Hill: Revelation 3D - Piramisfej poszteren

|

Az első rész kedves és közeli ismerőse, Piramisfej nem maradhat ki a második mókából sem, hiszen eltudnátok képzelni bármilyen teazsúrt a jóravaló kaszáló gyilkos nélkül?

Hirdetés

Friss posztert kaptunk a Silent Hill folytatásával kapcsolatban, amely a Silent Hill: Revelation 3D nevet kapta a keresztségben, de magyar címmel még nem jelentkezik, november elsejére eső dátummal ellenben igen. A folytatásban láthatunk visszatérő szereplőket és újakat is, a magam részéről naponta imádkozom azért, hogy Sean Bean ne halljon meg, mint a filmjeinek 99%-ában. Itt lesz Adelaide Clemens, Kit Harington, Sean Bean, Radha Mitchell, Deborah Kara Unger, Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell és persze piramisfej, akinek legújabb poszterét a folytatásban tekinthetitek meg teljes valójában. Aztán csak szépeket mondani ám róla, mert a végén hozzátok is bekopogtat a kardjával!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.