Hirdetés

Silent Hill: Revelation 3D - Premier betervezve

|

A Silent Hill: Revelation 3D címre hallgató második epizódban újfent visszatérünk a halott városba, és már azt is sikerült kideríteni, hogy mikor tehetjük mindezt. Nem is olyan sokára!

Hirdetés

Az Open Road Films hivatalos megjelenési dátummal látta el a 2006-os Silent Hill horror 3D-s folytatását, ami a jelek szerint október 26. lesz. Hazai dátumról még nem tudunk beszámolni, de annyi bizonyos, hogy igazi Halloweeni premierrel lesz dolgunk Michael J. Bassett (Solomon Kane, A végzet őrei) rendezésében. A főbb szerepekben olyan sztárokat üdvözölhetünk, mint az örök elhalálozásra kárhoztatott Sean Bean, a Mátrix üdvöskéjének számító Carrie-Anne Moss, vagy éppen a Trónok harcából ismert Kit Harington. Itt lesz még Deborah Kara Unger (Silent Hill, Játsz/ma), Malcolm McDowell (A némafilmes, Halloween), Adelaide Clemens (X-Men kezdetek: Farkas) és Radha Mitchell (Silent Hill, Pitch black - 22 évente sötétség) is. A sztori középpontjában egy éppen 18. születésnapját ünneplő Heather Mason nevű lány áll, aki rémálmokat lát, majd eltűnik, és a szálak Silent Hillbe vezetnek utána. De vajon visszatér piramisfej is? Ő volt a film legnagyobb feje...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.