Hirdetés

Silent Hill: Revelation 3D - További szereplők

|

Silent Hill: Revelation 3D címmel kerül forgalmazásba a második epizód - ebben újfent visszatérünk a halott városba és talán piramisfej is újra feltűnik, ő volt a legnagyobb fej, ha értitek mire gondolok...

Hirdetés

Számot adtam róla, hogy az eredeti szereplők egy része (Sean Bean és Radha Mitchell) visszaköszön a 3D-s Revelation-ben is, de nem lenne teljes a filmről alkotott képetek, ha nem közölnék még ugyanennyi nevet, tehát kettőt. A leginkább Mátrixból ismert Trinity, azaz Carrie-Anne Moss (Mementó, Csokoládé, Disturbia) is helyet kapott a készülő produkcióban, Malcolm McDowell (Én, a kém, A tűz óceánja, Halloween 1-2, Éli könyve) mellett - a högy Claudia Wolf-ot szólaltatja meg, míg Malcolm Claudia édesapja, Leonard Wolf lesz. A tervezett sztori: egy éppen 18.-ik születésnapját ünneplő Heather Mason nevű lányról beszélünk, aki rémálmokat lát, majd eltűnik, és a szálak Silent Hillbe vezetnek utána... A Silent Hill: Revelation 3D 2012-re van tervezve, pontos dátum nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.