Hirdetés

Nyilvánosságra került az Ezüst és Fekete című spin-off ellenfeleinek neve

|

Talán így kapcsolódik a Pókember: Hazatéréshez.

Hirdetés

Nemrég megerősítést nyert a közelgő Ezüst és Fekete (Silver and Black) gonoszainak - nem is rövid - névsora, és ez a lista magában rejti a Marvel Filmes Univerzumához való kapcsolódás lehetőségét. A nemrég bemutatott Pókember: Hazatérés során újabb, a képregények világából már jól ismert gonoszok kerültek be az MCU-ba, és úgy tűnik, a Sony által tervezett filmdömpingnek hála a következő években Póki ellenfelei közül egyre több kapja meg a nagyvászonra kerülés lehetőségét.

Hirdetés

A stúdió első spin-offjainak egyike (a Venom mellett) az Ezüst és Fekete lesz, aminek a forgatásait várhatóan már idén ősszel megkezdik. Bár a főszereplőket alakító két színésznő neve egyelőre még csak találgatások tárgya, a történettel kapcsolatban több információ látott napvilágot, különösen, ami a filmben felbukkanó bűnözőket illeti.

A Hashtag Show jelentése alapján az Ezüst és Fekete a Marvel képregények ellenfeleinek egész sorát vonultatja majd fel. Közülük is a legfontosabb a vezetőjük, Mendel Stromm, a genetikus és feltaláló, aki képességeit és tudását felhasználva alakítja önmagát rendkívüli erejű kiborggá. Kísérletei kihatnak Symkaria népére (Symkaria egy kelet-európai ország Szerbia és Románia között a Marvel univerzumában), köztük Silver Sable-re is. Stromm azonban nem lesz egyedül, számos társa lesz, köztük a Tarantula és a Skorpió, akiket Stromm exoszkeletonokkal fog felruházni, így segítve elő, hogy minél jobban hasonlítsanak a képregénybeli alakjukra. A legérdekesebb kérdések egyike az, hogy vajon a Skorpió szerepét ezúttal is az a Michael Mando kapja-e, aki a Pókember: Hazatérésben játszotta Mac Gargant, a Skorpió legismertebb inkarnációját. Ha igen, az egyértelmű bizonyíték lesz a Sony univerzuma és a Marvel Filmes Univerzum közti kapcsolatra.

A Pókember: Hazatérés már bebizonyította, hogy egy filmen belül ellenfelek egész sorát lehet felvonultatni anélkül, hogy erőltetettnek hatna a végeredmény, és úgy fest, most a Sony is ezt az utat szeretné járni.  Az Ezüst és Fekete gonoszainak táborát a két pókszabású mellett Sírkő karaktere erősíti, valamint várhatóan a Kaméleon is felbukkan majd Stromm informátorai között, így remélhetőleg lesz alkalmunk látni a képregényekből már jól ismert álcázási képességeit működés közben.

A Skorpió, a Kaméleon és Sírkő szintén Pókember azon nagyszabású ellenfelei közé tartoznak, akiknek esélye lenne a Hazatérés folytatásában is megjelenni, ez pedig még jobban erősíti a két univerzum közti kapcsolat lehetőségét. Ennek fényében kíváncsian várjuk a további fejleményeket a film kapcsán, amelyet Gina Prince-Bythewood fog rendezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.