Hirdetés

Simon Kinberg átírja Fantasztikus Négyes-reboot forgatókönyvét

|

Úgy néz ki, hogy nincs minden rendben a film körül. Korábban azt mondogatták, hogy ha minden jól megy akkor szeptemberben elkezdődik a forgatás. Látjuk, hogy nem kezdődött el.

Hirdetés

2015 márciusában jön a Fantasztikus Négyes reboot, amit Josh Trank fog rendezni. Ezen kívül más biztos infót nem tudni, csak pletykákat lehetett hallani. Még mindig nem derült ki, hogy kik lesznek majd a főszereplők. Viszont jó hír lehet, hogy az Simon Kinberg (X-Men 3, X-Men: Elsők) is csatlakozott az írói gárdához, hogy átírja a történetet és nem csak kis javításokat kell végeznie. Ha a film forgatása nem kezdődik el 2014. őszéig, akkor visszakerülnek a jogok a Marvelhez a Fenegyerekhez hasonlóan.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.