Hirdetés

Simon Kinberg kezében van a Logan futása remake

|

Hirdetés

Az író/producer Simon Kinberg egy nagyon szerencsés fickó. Nemcsak, hogy erősen benne van a keze az X-Men franchise-ban, amibe beleértjük a legújabb részt is, hanem producere a Deadpoolnak és társírója a Fantasztikus négyesnek is. Ezen kívül a Star Wars: Lázadók alkotói stábjában is láthattuk a nevét, valamint a Star Wars Antológia munkálataiban is részt vesz. Ehhez a szép sorhoz csatlakozik most a Logan futása is, ami már évek óta a Warner Bros. tervei között szerepelt. A stúdió a történet újraírását bízza rá Kinbergre. A rendezést Bryan Singer és Nicolas Winding Refn passzolgatta egymás között, és egyelőre az utóbbi tűnik esélyesebbnek, a főszereplő pedig Ryan Gosling lenne. Ők ketten utoljára a Csak Isten bocsáthat meg c. filmen dolgoztak együtt 2 évvel ezelőtt. Az 1976-os eredeti mű története egy disztópikus társadalomban játszódik, ahol úgy próbálják megakadályozni a túlnépesedést, hogy minden embert megölnek, aki eléri a 30. életévét. Még mielőtt ez megtörténne, bekerülnek egy "beszavazó showba", melyben a közönség kiválasztja a "megújításra" érdemeseket. De vannak lázadók, akik a szökést (futást) választják; az ő elfogásukra és kivégzésükre egy külön rendőri egység szakosodott. Ilyen rendőr Logan is, aki probléma nélkül végzi munkáját, míg egy nap ő is eléri a 30 éves kort. Főszerepben: Michael York, Richard Jordan és Farrah Fawcett. https://www.youtube.com/watch?v=USADM5Gk9Gs Kinberg nem fogja alapjaiban átírni a történetet, csak kiegészíti. Ezután Joel Silver producer és a stúdió leszerződtet majd egy forgatókönyvírót, aki filmre szabja. Az utóbbi munkáit elnézve bizakodóak lehetünk az íróval kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.