Hirdetés

Simon Pegg lehet az X-Akták 3 egyik főszereplője

|

Az X-Akták sorozat készítője és egyben az első két mozi rendezője, Chris Carter tartozik még nekünk az X-Akták 3 elkészítésével, ami talán lassan már tényleg megvalósulhat, hiszen már a casting is beindult.

Hirdetés

A legutóbbi X-Akták film a 2008-as X-Akták - Hinni akarok volt, amely finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését, éppen ezért lenne szükség annyira arra a bizonyos harmadik epizódra, amelyben Murder és Scully ismét rejtélyek nyomába indulnak. Chris Carter most azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha Gillian Anderson és David Duchovny mellé csatlakozna Simon Pegg (Sötétségben - Star Trek, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok), akit már a második részre is szeretett volna megnyerni, mivel Gillian együtt dolgozott a színésszel a 2008-as Hogyan veszítsük el a barátainkat és idegenítsük el az embereket? című filmen és azt mondta, hogy nagy rajongója lett Pegg-nek. Carter hozzátette, hogy az X-Akták 3 elkészülése csak és kizárólag a 20th Century Fox döntéshozóin múlik, bennük megvan a szándék arra, hogy megcsinálják és van is egy remek ötlete a sztorihoz. Vajon mikor kap zöld utat a projekt végre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.