Hirdetés

Simon Pegg megvédte a Star Trek: Mindenen túl rendezőjét

|

A Star Trek: Mindenen túl forgatókönyvírója reagált a rendezőt ért negatív rajongói véleményekre.

Hirdetés

Az Enterprise űrhajó legénységének legújabb kalandjait, a Star Trek: Mindenen túl című filmet Justin Lin rendezi, ami megosztja a rajongókat. A rendező ugyanis négy filmet jegyez a Halálos iramban-franchise-ból, ezért néhányan attól tartanak, hogy a Star Trekben is túlteng majd az akció, és elsikkad a mondanivaló.

Hirdetés

Ez a téma is felmerült, amikor a Collider interjút készített Simon Pegg-gel, aki ismét Scottyt, a fedélzeti mérnököt játssza az új Star Trek-opuszban, egyben a film egyik forgatókönyvírója is.

Utálom, amikor valaki azt mondja, hogy ha Justin Lin rendezi a Star Treket, az nem lesz más, mint Halálos iramban az űrben. Ez teljesen megalapozatlan, rosszindulatú elképzelés. Justin rendezői pályafutáa a Better Luck Tomorrow című szerzői filmmel kezdődött, amely elnyerte a Sundance fesztiválon a zsűri nagydíját. Justin okos, érzékeny srác. Az a tény pedig, hogy fel tudta támasztani és lendületben tartotta a Halálos iramban-sorozatot, kivételes rendezői erényekről tanúskodik. Mindazonáltal nem az autós üldözés a legerősebb oldala, ez kiderül majd a Star Trekből is.

A Star Trek: Mindenen túl hazánkban július 21-én debütál Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Zoe Saldana, Idris Elba, Anton Yelchin, John Cho és Sofia Boutella szereplésével. /UIP-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.