Hirdetés

Programajánló: A Simpson-család - szinkronos közönségtalálkozó a magyar hangokkal

|

A közkedvelt rajzfilmsorozat legalább annyira közkedvelt magyarhangjaival most élőben találkozhatsz.

Hirdetés

Mint tudjátok, oldalunk elkötelezett támogatója a hazai szinkronszakmának és noha sokszor nem értünk egyet olvasóinkkal, mindig vannak olyan filmek vagy sorozatok, amelyek magyar változatai nem szorulnak különösebb védelemre, mert még az eredetinél is jobban sikerültek. A Simpson-család abszolút az utóbbi kategóriába tartozik és most az érdeklődők érdekességeket tudhatnak meg kedvenc sárga családjuk magyar hangjaitól.

Hirdetés

A Mayfly Filmklub az Egyesület a Magyar Szinkronért csapatával közösen készített werkfilmeket kívánja feleleveníteni a nagyérdemű előtt Székhelyi József (Homer), Pálos Zsuzsa (Marge), Bogdányi Titanilla (Lisa) és Simonyi Balázs (Bart) társaságában. A helyszín a Trapartment játékközpont lesz október 29.-én, 17:00-tól, de a helyszínre érkezés már 16:30-tól megkezdődik. Jegyek a helyszínen vásárolhatók (áruk: 1500 Ft), viszont a részvétel a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött (amit itt tehettek meg). Emellett nyereményjátékra is sor kerül, többek között ingyenes belépőket sorsolnak ki a ház szabaduló szobáiba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.