Hirdetés

Simpson kisfilm 3D-ben a Jégkorszak 4 előtt

|

Öt évvel első mozis bemutatkozásuk után egy négyperces kisfilmmel tér vissza a nagyvászonra a Simpson család, méghozzá 3D-ben, amit a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens 3D előtt láthatnak a mozinézők.

Hirdetés

Motkányhoz híres vendég érkezik: a Simpson család! A vicces kisfilm a család legfiatalabb tagjának egy napját mutatja be: a bájos, és mindig tettre kész Maggie most az oviban keveredik izgalmas kalandokba, ahol ismét bebizonyítja, hogy mennyire okos a korához képest. Kivételesen nem a tipegő Maggie az, aki életveszélyes helyzetbe kerül, hanem ő az aki mentőakcióba lendül. A humoros, és látványos rövidfilm a nyár egyik nagy kedvencének ígérkezik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.