Hirdetés

Sin City 2 - Bővült a stáb...

|

Nem kis névvel bővült a Sin City folytatásának stábja, de nem a legelső hivatalos szereplő bejelentésének lehetünk tanúi, hanem a készítők száma nőtt egy neves és tehetséges személlyel.

Hirdetés

Robert Rodriguez minden jelenlegi erejét a Sin City 2-be öli, készíti a forgatókönyvet és előkészíti a forgatást, de vagy nem halad az ütemtervének megfelelően, vagy csak minőségibbre szeretné tervezni a szkriptet, de felbérelt egy úriembert a munkához maga mellé. A tégla, a Mennyei királyság, A hazugságok hálója és A sötétség határán írója, az Oscar-díjas William Monahan fogja segíteni Rodriguez munkáját, társíróként lesz jelen a Sin City 2 stábjában. Ez mindenképpen jó hír, és Rodriguez még az idén szeretne nekiállni a forgatásnak. A sztori Frank Miller Dame To Kill For nevű képregényét dolgozza fel a pletykák szerint, de nem tudni még pontosan, hogy kik térnek vissza és szó szerint követi-e Rodriguez Miller munkáját. Jah és a Sin City 2 mellé odabiggyeszthetünk majd egy 3D-t is, ha hinni lehet a híreszteléseknek...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.