Hirdetés

Sin City 2 - Hamarosan forgatják!

|

Robert Rodriguz kivárta az idei Comic-Con idejét, hogy bejelenthesse régóta várt és hatalmas projektjét, a Sin City folytatását és most tovább csorgattatva a nyálunkat folytatta közleményét.

Hirdetés

Rodriguez hozzátette a Comic-Con 2011 alatt kiadott interjújához, hogy a Sin City 2 forgatókönyvének munkálatai a legutolsó, befejező fázist rúgják, ráadásul megszerezte a forgatáshoz szükséges pénzösszeget is így a szkript befejezése után rögtön neki is látnak a rögzítésnek. Immáron tehát mindenki bizakodó a Sin City 2-vel kapcsolatban, de az nem világos, hogy a Dame to Kill For nevű Frank Miller művön alapuló folytatásban Marv és Nancy szerepében ismét Mickey Rourke és Jessica Alba tér vissza, vagy mások? Vagy valahogy mégiscsak visszatér Bruce Willis és Clive Owen is? Ezekről később derül ki bármi is de a forgatás hamarosan rajtot vesz, yippie!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.