Hirdetés

Sin City 2 - Jó hírek a folytatásról

|

Pontosabban két jó hírről van szó, annál is konkrétabban két ismerős színészről, akik visszatérnek korábbi Sin City-s karaktereikhez. Vajon kikről beszélhetek?

Hirdetés

Kövezzetek meg, de Mickey Rourke legjobb alakításai között ott volt a 2005-ös Sin City-ben történt Marv eljátszása, és Jessica Alba is - szokás szerint - dögös volt Nancy szerepében, mindketten kulcsfigurái voltak a cselekményeknek. Frank Miller, a folytatás alapjait szolgáló képregény készítője elárulta az MTV-nek, hogy visszatér Marv és Nancy figurája is, így a Sin City 2-ben már biztosan láthatjuk majd Mickey Rourke-ot és Jessica Alba-t. Robert Rodriguez egyébként a pletykák szerint 2013-2014 környékén tervezi kiadni a második részt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.