Hirdetés

Sin City 2 - Josh Brolin Dwight képében

|

Ezúttal nem Clive Owen alakítja majd Dwight karakterét a Sin City folytatásában, hanem a Sötét zsaruk harmadik részében parádézó Josh Brolin keltheti életre a figurát.

Hirdetés

Robert Rodriguez rendező Twitterén keresztül osztotta meg a fenti fotót, amelyen Dwight új külsője látható, méghozzá Josh Brolin alakításában. Rodriguez nem adott rá magyarázatot, hogy miért lett lecserélve Owen. Talán egy újabb műtéten esik majd át és emiatt lesz másik arca? Az első epizódban megismert Miho szerepére is találtak mást Devon Aoki helyett, őt az Álomháborúban megismert Jamie Chung váltja. A stábban továbbá helyet kapott még Jessica Alba, Alexa Vega, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Michael Madsen és a legutóbbi pletykák alapján talán Bruce Willis is. A Sin City 2 premierje 2013. október negyedikére tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.